efterskole


efterskole er godt. efterskolen er et sted, som jeg ikke har nogen idé om, hvordan jeg nogensinde kan forlade den igen. mine roomies er de sødeste. vi passer så godt sammen og har det mega sjovt sammen. jeg har fået de sødeste venner og veninder. lærerne er dygtige og engagerede. der er allerede gået en fjerdedel af året, og jeg kan ikke forstå det. please, jeg vil blive her for evigt.





sommer

sommerferien kom, og sommerferien gik. det var en god sommerferie. jeg var til landsstævnet, var sammen med min elskede kusine, mine elskede veninder og min elskede gudmor. '
jeg har været på stranden, jeg har set gyserfilm og spist jordbærkage, jeg har været på café, jeg har købt en is til 48 kroner til en af mine venner, jeg har været i italien i 2 uger, jeg har været til fødselsdag, jeg har shoppet og jeg har pakket, til efterskolen, som jeg ser som mit hjem nu, efter to måneders ophold. 

italien var fedt, super fedt. det var med min bedste veninde og hendes dejlige familie. den tur kunne jeg godt tage igen. vi oplevede firenze, lucca og pisa. udover det, slappede vi max af, og blev vildt brune.